Bogați, milionari și miliardari: dacă ați fi fost saraci, ce ați face cu 250 de dolari pentru a deveni din nou bogați?

Permiteți-mi să vă împărtășesc o poveste incredibilă pe care tatăl mi-a spus-o odată. Un om sărac sa plâns lui Dumnezeu, spunând: "câtă viață nedreaptă este, bogatul are atât de ușor, dar trebuie să scap de afară!" Așa că Dumnezeu la luat pe omul bogat și la făcut sărac ca omul sărac și ia dat ambii undite.
Image result for fishing
Deci, bineînțeles, ambii fiind săraci, încep să pescuiască. După prima zi, omul sărac captează 10 pești și le vinde cu 20 de dolari pe piață. Fericit, se hotărăște să cumpere niște legume, orez și o trăsătură specială, ceva carne pentru familia sa și au o noapte mare.

De asemenea, bogatul captează 10 pești, dar vinde 9 pentru 18 dolari. El mănâncă ultimul pește cu familia, dar nu este suficient, așa că ei se culcă în pat. A doua zi își ia $ 18 și oferă un coleg de 10 dolari pentru ai ajuta să pescuiască. A doua zi, el primește 20 de pești (40 de dolari) și repetă procesul. Sărmanul încă mai cumpără niște legume, ceva carne și rămâne același. După un timp, bogatul a economisit destui bani pentru a face alte investiții și alte afaceri.

Deci, ideea mea este că trebuie să fii bun cu bani și trebuie să fii dispus să faci sacrificii. A fi bine cu bani vă permite să economisiți timp prețios și să maximizați oportunitățile.